Spectaculos: vas de croazieră cu circuit de karting

Cel mai modern vas de croazieră, Norwegian Bliss, a fost lansat la apă în data de 21 aprilie 2018 și vine cu câteva dotări ce te vor face să te gândești serios la o croazieră în Alaska. Acesta vine cu un circuit de karting pe două nivele.

Citește și:

Proiectul Primăriei a fost aprobat: Cum obții 500 de lei pentru combustibil?

Amenzi mari pentru abateri considerate minore de către șoferi

Cât de productivă este o cameră fixă: Uite câte amenzi adună în două săptămâni

VW a confirmat: producția lui Passat se mută

Ora de Educație Rutieră: Un proiect în întâmpinarea șoferilor de mâine

Șoseaua de Centură a Bucureștiului – un proiect continuu

Ford vrea să scape de mirosul de mașină nouă'

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

Primul loc în Europa la aglomerație

Oferte ANAF!

 

Vasele de croazieră oferă de foarte mult timp luxul absolut, aceasta nu este o premieră, dar acum, producătorii vapoarelor vor să iasă în evidență prin introducerea unor elemente inovative.

În timpul lunilor de vară, Norwegian Bliss oferă croaziere în Alaska, iar în lunile de iarna vizitează insulele Caraibe.

Vasul are o lungime totală de 333 de metri și are o capacitate de 4.990 de pasageri la care se adaugă echipajul de 1.700 de persoane. Viteza de croazieră este de 22,5 noduri maritime (42 km/h), iar puterea este furnizată de cinci motoare de diverse puteri, totalizând 104.370 cai-putere.

Norwegian Bliss dispune, printre altele, de o punte de promenadă de peste 250 de metri lungime, unde pot fi întâlnite mai multe restaurante, de un parc acvatic cu două etaje, dar și de unul special pentru copii, o arenă de laser tag și de o punte cu vedere panoramică.

Peste 40% din apartamentele de pe vas dispun de balcoane, iar sala principală de spectacole are o capacitate totală de 800 de persoane.

Dar cel mai spectaculos aspect al acestui vas de croazieră este circuitul de karting, care asemenea parcului acvativ, se întinde pe două etaje.

Acesta nu este primul vas de croazieră pe care poate fi întâlnit un circuit de karting, primul astfel de circuit debutând pe un alt vas produs de companie, Norwegian Joy.

Circuitul de pe Norwegian Bliss este cu 40% mai lung decât cel de pe Norwegian Joy și oferă posibilitatea de a te întrece cu ajutorul unor karturi electrice, care ajung la viteze de 50 km/h. O sesiune de opt ture de circuit costă zece dolari.

Este o activitate pe care oamenii o vor îndrăgi. Nimeni nu se așteaptă să găsească un circuit de karting pe un vas de croazieră' a declarat Andy Stuart, director general al Norwegian Cruise Line.

Adaugă un comentariu