Vești noi despre Schumacher: ce spun apropiații despre septuplul campion

Ultima lună a anului ne aduce noi vești despre Schumacher. Potrivit presei britanice, septuplul campion mondial de Formula 1 nu mai este imobilizat la pat.

La momentul redactării acestui material, suntem la cinci ani fără 12 zile de când Michael Schumacher a avut un accident grav la schi în Alpii Francezi. De atunci, veștile despre starea sa nu au fost îmbucurătoare, iar unii spuneau chiar că nu își va reveni vreodată, ba chiar că zilele sale sunt numărate.

Citește și…

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Skoda Kodiaq RS debutează în România 

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

Nici Mercedes-Benz nu s-a gândit la asta! Ford patentează centurile încălzite

Pericol pentru circulație: podul peste Argeș de la Adunatii Copaceni

Un record inedit în SUA: 1.6 milioane de kilometri cu un Hyundai Elantra

Skoda Scala se prezintă: Înlocuitorul lui Rapid e gata de debut

Second-hand | Mazda CX-5 de la 12.000 de euro: Tinerețe fără bătrânețe

Cele mai frecvente motive pentru care autoturismul tău refuză să pornească

 

Potrivit surselor apropiate familiei germanului, Schumacher ar primi îngrijiri medicale specializate, care costă aproximativ 50.000 de lire sterline pe săptămână. Aceste îngrijiri par să dea roade, deoarece sursele afirmă că Michael nu mai este imobilizat la pat, fără a descrie mai departe starea sa, în afară de faptul că a început să facă progrese.

O altă declarație recentă despre Schumacher a venit de la Jean Todt, actualul președinte al FIA și fost șef de echipă la Ferrari, care a afirmat că a urmărit alături de septuplul campion ultima cursă de Formula 1 a sezonului 2018. Nu este clar în ce stare era Michael la momentul respectiv, dar este interesant că s-a întâmplat această vizionare în contextul unei presupuse stări de comă indusă a germanului.

Familia Schumacher ține la intimitate, deci nu vom afla prea curând cum se simte septuplul campion mondial, iar prietenii familiei au respectat dorința lor pe parcursul ultimilor cinci ani. În timp ce ne este clar că este aproape imposibil ca pilotul care se află la cumpăna împlinirii a jumătate de veac să mai alerge în Marele Circ, fanii săi speră să-l vadă din nou conștient.

Această îmbunătățire a stării sale ar fi posibilă și printr-un presupus transfer la o clinică din Statele Unite ale Americii, specializată în tratarea leziunilor cerebrale. Însă, un asemenea transfer este învăluit în secret și nu a fost confirmat nici măcar de cei care afirmă că sunt apropiați de cel alintat ‘Schuey’ de comentatorii sportivi de origine britanică.

Adaugă un comentariu