VIDEO: Tesla Roadster accelerează de la 0 la 400 km/h în timp record

Iată încă o demonstrație a performanțelor viitoarei supersportive electrice Tesla Roadster, de data aceasta cu o accelerație 0-400 km/h.

Citește și:

Tesla Model 3 se depreciază de cinci ori mai greu decât alte electrice

Toyota, cel mai valoros brand auto din lume. Evoluție impresionantă pentru Tesla

Tesla Model 3 pe Autopilot eșuează să vadă un camion răsturnat în fața sa (VIDEO)

Cum va face față Tesla rivalilor chinezi? Iată ce oferă sedanul electric BYD Han EV

Tesla Roadster este promovată ca cea mai rapidă mașină de serie din lume în termeni de accelerație 0-100 km/h. Conform producătorului, supersportiva electrică va avea nevoie de 1,9 secunde pentru a atinge 96 km/h cu start de pe loc. Un video recent ne-a arătat cum se va vedea asta în realitate.

Acum avem parte de o altă video-simulare, în care Tesla Roadster accelerează de la 0 la 400 km/h — viteza maximă promisă de creatorii săi. Așa cum este de așteptat, se întâmplă foarte repede; cuplul monumental și transmisia cu o sigură treaptă sunt, firește, principalele avantaje ale electricei atunci când o soliciți la maximum.

În această simulare, pragul de 400 km/h este atins în doar 19,88 secunde. Ca să punem această cifră în context: cel mai performant automobil la acest capitol este Koenigsegg Regera, care a stabilit un record mondial atingând 400 km/h cu start de pe loc în 31,49 secunde.

Adaugă un comentariu