VW Golf va fi oferit cu un nou propulsor

VW Golf va fi oferit cu un nou propulsor TSI care dispune de o funcţie capabilă să dezactiveze doi dintre cei patru cilindri. Noul motor de 1,5 litri TSI dezvoltă 130 de CP și funcţionează în baza ciclului Miller.

Propulsorul pe benzină reuşeşte să ofere 200 Nm disponibili între 1.400 și 4.000 rpm. Acestă motorizare dispune şi de o funcție capabilă să dezactiveze doi dintre cei patru cilindri între 1.400 și 3.200 rpm.

Acest nou propulsor mai dispune şi de o funcţie denumită de VW coasting: aceasta funcţionează în combinaţie cu cutia DSG şi poate opri complet motorul până la viteze de 130 km/h dacă şoferul nu mai apasă pedala de acceleraţie.
Noul motor de 1,5 litri de 130 CP va fi oferit pe versiunile VW Golf şi Golf Variant cu echipările Comfortline și Highline. Preţul valabil în Germania pentru VW Golf cu acest motor este 23.725 de euro şi pentru Golf Variant 25.775 de euro.

VW mai are în ofertă un propulsor 1,5 litri TSI care a fost oferit pentru Golf Facelift şi care va fi disponibil şi pentru Skoda Octavia. Este vorba de motorul care dezvoltă 150 CP şi 250 Nm.

Citeşte şi

Care este prețul litrului de benzină sau motorină înainte de taxe

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Cum a vrut Mercedes-Benz să cumpere fabrica ARO

Adaugă un comentariu