Stoc epuizat: Toate unitățile VW ID.3 1st Edition au fost rezervate înainte de prezentarea oficială

Volkswagen a anunțat că toate cele 30.000 de unități ale modelului electric VW ID.3 1st Edition au fost deja rezervate, deși mașina încă nici nu a fost prezentată oficial.

Etapa de pre-rezervări a debutat pe 8 mai, iar primele 10.000 de exemplare au fost adjudecate în numai 24 de ore. Succesul răsunător al mașinii electrice a continuat până ieri, 4 septembrie, când nemții au anunțat că și-au îndeplinit obiectivul: toate cele 30.000 de unități VW ID.3 1st Edition și-au găsit cumpărător.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

Înaintea Salonului Auto de la Frankfurt, deja ne-am tins obiectivul de 30.000 de rezervări ale modelului ID.3 1st Edition. Acest succes dovedește faptul că ID.3 este lansat exact la momentul potrivit. Tot mai multă lume își dorește să facă trecerea la mobilitate electrică‘, a declarat Jürgen Stackmann, manager al departamentului de vânzări și marketing în cadrul Volkswagen.

Potrivit oficialilor companiei, majoritatea clienților care au plasat pre-comenzi locuiesc în Germania, Norvegia, Olanda, Suedia și în Regatul Unit.

Vehiculul este echipat cu un motor electric de 150 kW (204 CP), capabil să asigure o autonomie de 420 km, calculat după standardul WLTP. De asemenea, VW ID.3 1st Edition va fi lansat și într-o versiune cu baterie de 45 kWH, care oferă o autonomie de 330 km, dar și într-o variantă de 77 kWh (autonomie de circa 550 km).

Mașina electrică va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, organizat în perioada 12-22 septembrie.

 

Sursa: Volkswagen Newsroom

Adaugă un comentariu