Succes răsunător: peste 10.000 de unități VW ID.3 1ST Edition au fost pre-rezervate în primele 24 de ore

Clienții s-au înghesuit în mediul online pentru a pre-rezerva unul din cele 30.000 de exemplare VW ID.3 1ST Edition. În unele țări, platforma online a fost suprasolicitată, iar serverele au cedat, provocând întârzieri în fluxul de precomenzi.

Oficialii Volkswagen au dat startul etapei de pre-rezervări joi 8 mai în cadrul conferinței de presă organizate la Berlin, unde au fost oferite mai multe detalii referitoare la primul model din serie ID a mărcii.

Din păcate, nemții au prezentat doar o variantă camuflată a mașinii, iar singurele elemente care au putut fi observate în întregime au fost blocurile optice LED și jantele din aliaj. Anvelopele au dimensiunea 215/45/R20.

Chiar dacă nu au fost oferite detalii oficiale privind puterea motorului electric, mai multe surse susțin că va avea 170 CP, iar tracțiunea va fi pe puntea spate.

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Autoturismul utilizează platforma MEB a grupului Volkswagen, iar acumulatorul acestuia poate fi comandat în trei capacități, de 45 kWh, 58 kWh și 77 kWh. Primele modele vor fi lansate sub numele de ID.3 1ST Edition și vor utiliza doar acumulatorul de 58 kWh ce asigură o autonomie de 420 km (ciclu testare WLTP).

Clienții care încă nu au apucat să își rezerve un exemplar VW ID.3 1ST Edition pot accesa portalul online de aici: https://www.volkswagen.ro/id-hub/id-family/id, unde trebuie doar să aleagă dealerul preferat și să achite avansul de 4.800 de lei, bani pe care îi pot primi înapoi dacă se răzgândesc. În total sunt alocate 450 de unități pentru România, cu 250 mai multe decât primesc clienții din Austria.

Amintim că prețul de achiziție al ediției speciale este de aproximativ 40.000 de euro, iar subvenția de la Rabla Plus va oferi o reducere extrem de avantajoasă de aproape 10.000 de euro.

Adaugă un comentariu