VW T-Cross 1st Edition este disponibil la precomandă în România. Galerie foto

Volkswagen România pune la bătaie 100 de exemplare T-Cross 1st Edition. Ediția specială este disponibilă la precomandă și dispune de o configurație inteligentă.

T-Cross este cel mai nou membru al familiei SUV Volkswagen. Modelul este construit pe platforma MQB și se laudă cu dimensiuni exterioare mai reduse decât ale lui VW T-Roc. Lungimea este de 4,11 m, iar ampatamentul este de 2,56 m.

Nemții au pregătit patru motorizări pentru T-Cross. Toate beneficiază de turbosuflantă și de filtru de particule. Avem două versiuni ale propulsorului 1.0 TSI cu trei cilindri, de 95 CP și de 115 CP. Modelul de top, alimentat cu benzină, este propulsat de motorul 1.5 TSI cu patru cilindri, capabil să producă 150 CP.

Citește și…

Skoda Kodiaq RS debutează în România 

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

Nici Mercedes-Benz nu s-a gândit la asta! Ford patentează centurile încălzite

Pericol pentru circulație: podul peste Argeș de la Adunatii Copaceni

Un record inedit în SUA: 1.6 milioane de kilometri cu un Hyundai Elantra

Skoda Scala se prezintă: Înlocuitorul lui Rapid e gata de debut

Second-hand | Mazda CX-5 de la 12.000 de euro: Tinerețe fără bătrânețe

Cele mai frecvente motive pentru care autoturismul tău refuză să pornească

 

Fanii motoarelor diesel pot răsufla ușurați, deoarece nu au fost uitați. Noul T-Cross dispune și de o motorizare diesel 1.6 TDI, care produce 95 CP.

Versiunea limitată 1st Edition este configurată împreună cu motorul 1.0 TSI în versiunea de 115 CP. Acesta este legat la o cutie manuală în șase trepte și transmite puterea doar punții față.

VW T-Cross 1st Edition poate fi precomandat direct de site-ul Volkswagen.ro. Prețul de achiziție este de 19.781 de euro, iar clienții interesați trebuie să achite un avans online de 500 de euro pentru a rezerva o unitate.

Pachetul special de lansare nu poate fi configurat, însă dispune de o listă lungă de dotări. La exterior, modelul vine cu o caroserie vopsită în nuanța Pure White și dispune de jante Funchal' cu dimensiunea de 18 inchi. Tot aici putem întâlni farurile LED cu reglaj automat.

La interior, T-Cross 1st Edition ne întâmpină cu instrumentarul digital Active Info Display și cu sistemul de navigație Discover Media', ce dispune de un ecran de 8 inchi. Alături de acesta, a fost configurat și sistemul audio Beats cu șase incinte acustice și 300 W.

Pe partea de sisteme active de siguranță, ediția limitată vine cu cruise control adaptiv cu menținerea benzii de circulație, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, Front Assist, Rear Traffic Alert și cu senzori de parcare.

Noul Volkswagen T-Cross poate fi admirat deja la București, în VW Concept Store din Plaza Romania.

Adaugă un comentariu