Waze a fost integrat în Apple CarPlay: Va debuta în iOS 12

Waze a fost integrat în Apple CarPlay, însă este disponibil momentan doar pentru cei care s-au înscris în programul de beta testeri.

Vestea bună este că Waze va fi disponibil în Apple CarPlay odată ce se va încheia perioada testelor beta. Acestea din urmă reprezintă ultima etapă din dezvoltarea unei aplicații și implică utilizatori reali, înscriși într-un program de testeri.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Practic, diferite companii oferă asemenea programe, inclusiv Apple, iar cei de la Waze au derulat o campanie similară în rândul celor care testau deja următoarea variantă a sistemului de operare pentru dispozitive mobile de la Apple, adică iOS 12.

Utilizatorii de iPhone vor primi actualizarea la iOS 12 începând de luni, când este programată lansarea acestei versiuni pentru toate telefoanele compatibile. Însă, Waze nu va fi disponibil pe sistemul Apple CarPlay odată cu apariția lui iOS 12.

Cei care au o mașină cu un sistem multimedia care suportă Apple CarPlay și posedă un iPhone cu iOS 12 vor putea folosi Waze direct din interfața mașinii abia după ce se va încheia perioada de testare beta a dezvoltatorilor din spatele aplicației Waze.

Cel mai probabil, lansarea Waze pe Apple CarPlay va avea loc în luna octombrie. Ulterior, va fi oferit și Google Maps în Apple CarPlay, dar încă nu există suficiente informații clare în această direcție.

Cei care au un iPhone și o mașină cu sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay vor avea în viitorul apropiat și suport pentru aplicația Sygic. Aceasta din urmă are hărți offline, care nu consumă trafic de date și nu necesită conexiune la internet pentru a funcționa. Situația poate fi avantajoasă în țări în care roaming-ul este costisitor, cum ar fi Elveția sau Turcia, dacă ne raportăm doar la Europa.

Adaugă un comentariu