Zeci de vitezomani care ”zburau” cu aproape 200 km/h au rămas pietoni

Zeci de vitezomani care ‘zburau’ cu aproape 200 km/h au rămas pietoni. Polițiștii de la ‘Circulație’ i-au amendat cu sume care au ajuns chiar și la 5.000 de lei și chiar le-au reținut permisul de conducere, ca măsură complementară, pentru trei luni. În fruntea clasamentului vitezomanilor a fost un bărbat care a fost ‘luat’ de radare în timp ce rula  precum la raliuri cu 218 km/h.

Peste 1 milion de euro pentru o FOTOGRAFIE RECENTĂ CU MICHAEL SCHUMACHER!

Şofer amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist o propoziție aparent banală!

Chiar dacă la capitolul ‘autostrăzi’ România numără doar câteva petice, când e vorba de vitezomani stăm bine. În câteva zile, polițiștii rutieri ai Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS) din IGP au luat în cătarea radarelor 57 de șoferi care s-au crezut piloți de raliuri și care au condus cu viteze care s-au apropiat de de 200 km/h sau chiar au depășit acest prag fără să le pese de eventualele consecințe. Acțiunea agenților rutieri a vizat anumite tronsoane ale autostrăzilor A1, A2 și A3.

MAȘINA PERFECTĂ costă doar 4.000 de euro! Uite care este!

Cei mai mulți vitezomani au fost prinși din drumurile lor pe autostrada A1, pe tronsoanele Deva-Nădlac, Râmnicu Vâlcea-Deva și București Râmnicu Vâlcea. Este vorba de 28 de șoferi care au apăsat pedala de accelerație până ce mașinile lor au atins viteze cuprinse între 183 km/h și 218 km/h.

Lucrurile au stat la fel și pe autostrăzile A2 (București – Constanța) și A3 (Turda-Borș) unde 29 de șoferi au rămas pietoni pentru trei luni după ce au transformat șoselele în piste pentru raliuri. În plus, fiecare dintre cei 57 de vitezomani care vor fi nevoiți să-și lase mașinile în parcare pentru 90 de zile a fost amendat cu sume cuprinse între 1.305 şi 5.075 de lei.

Aparatele radar ale Poliției rutiere înregistrează record după record pe puținii kilometri de autostradă existenți în țara noastră.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat sâmbătă 27 mai 2017 în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea – Deva, un șofer din București, în vârstă de 37 de ani, care conducea cu viteza de 254 km/h.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare