Citroen C3 ajunge pe net înainte de lansarea oficială

Se pare că francezii de la Citroen au fost neglijenți. Deși mai sunt câteva ore până la debutul oficial al noii generații C3, câteva fotografii oficiale fac furori pe internet.

Din punct de vedere estetic, Citroen C3 schimbă complet rețeta. Vedem cum modelul producătorului francez preia o serie de elemente pe care le-am putut admira pe C4 Cactus. Zona frontală se înscrie în filozofia brandului, grila radiatorului de mici dimensiuni și blocurile optice unite printr-o baghetă cromată sunt elementele definitorii.

În plus, vedem cum Citroen C3 adoptă o temă bicoloră (cel mai probabil opțională), dar preia și celebrele elemente Airbump. În partea posterioară am remarcat eleronul de mici dimensiuni și spoilerul nou.

citroen c3 (3)

Pentru moment, nu avem imagini cu interiorul lui Citroen C3, însă ne așteptăm să regăsim materiale mai bune și gadgeturi de ultimă generație.

Cât despre gama de motorizări, cu siguranță francezii vor miza pe motoarele pe benzină în trei cilindri și pe celebrele unități diesel. Cu detalii complete vom reveni în următoarele ore.

Foto

Adaugă un comentariu