Mazda CX-9 – Poze și detalii oficiale

Mazda a publicat primele poze și detalii oficiale cu noua generație CX-9. SUV-ul nipon a fost desenat sub filozofia KODO – Soul of motion și integrează o grilă frontală de dimensiuni mari, blocuri optice alungite, în timp ce linia plafonului a fost ușor plonjată pentru un look elegant. De asemenea, niponii pot oferi și un eleron discret, dar și un sistem de evacuare cu terminații duble.

Noua Mazda CX-9 are un ampatament mai lung cu 55 de mm comparativ cu vechea generație, lucru care se traduce prin și mai mult spațiu pentru pasageri.

Interiorul poate găzdui până la șapte persoane și este presărat cu materiale de înaltă calitate. Amintim aici pielea și accesoriile din aluminiu. Sistemul de infotainment este clasicul Mazda Connect care folosește un ecran de 7 sau 8 inchi, în funcție de preferințele clienților.

Opțional, Mazda poate monta un sistem audio semnat Bose și o tapițerie din piele Nappa. Pentru cei care iubesc tehnologia, niponii pun la dispoziție și un display de 4,6 inchi pentru instrumentarul de bord.

Sub capota lui Mazda CX-9 se va afla un motor de 2,5 litri turbo care produce 250 CP și 420 și care este cuplat la o cutie automată cu șase rapoarte. Momentan nu știm dacă modelul va ajunge și pe Bătrânul Continent.

Adaugă un comentariu