Autostopist cu opt picioare: păianjen uriaș, filmat când se strecoară într-o mașină

Un păianjen uriaș a fost filmat strecurându-se într-o mașină care aștepta la semafor, în orașul australian Adelaide. Deși toate portierele și geamurile erau închise, arahnida și-a făcut loc prin crăpătura portbagajului, devenind un pasager nepoftit.

Scena înfiorătoare a fost surprinsă de șoferul Ben Toffoli, care aștepta la semafor în apropierea mașinii ghinioniste: o Mazda CX-5. Deși oricine și-ar dori să afle dacă un păianjen uriaș i-a pătruns sau nu în habitaclu, realizatorul filmării nu a avut ocazia să îl avertizeze pe respectivul conducător. În schimb, cameramanul se amuză de faptul că acesta din urmă va avea „o surpriză dezgustătoare’ cât de curând.

„Literalmente, aș ieși pur și simplu, lăsând mașina acolo’, comentează un utilizator pe Instagram. „Oh, mașina asta o să ajungă să fie aruncată în aer’, glumește un alt internaut. „Dă-i foc nenorocitei de mașini!’, îndeamnă oripilat altcineva.

Alți internauți încearcă să se pună în pielea australianului și recunosc că ar vinde autoturismul în secunda doi, pe motiv că nu s-ar mai putea simți vreodată confortabil la volanul acesteia.

 

Citește și:

Probabil cel mai absurd hibrid pe care îl vom vedea vreodată

Cutie manuală versus automată: Care este cea mai bună opțiune?

Break versus SUV: Care este cea mai bună alegere pentru tine?

Cum să reduci costurile cu reparațiile mașinii?

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Bucureștenii vor plăti impozite mai mari

 

Până și administratorii paginii care a publicat filmarea îi adresează un mesaj șoferului din imagini: „Dacă această Mazda CX-5 este a ta… ieși naibii de-acolo… cât încă mai poți’.

Postat în urmă cu o săptămână pe pagina de Instagram shitadelaide, clipul a strâns până acum 178.000 de vizualizări. În plus, a fost distribuit masiv prin Social Media, astfel că există posibilitatea ca posesorul acelei Mazda să fi aflat ulterior de existența autostopistului cu opt picioare. Sperăm să nu fi suferit un șoc prea mare în momentul descoperirii.

 

Sursa foto: captură ecran Instagram.com/shitadelaide

Adaugă un comentariu

Articole similare