Polițiști blocați într-un SUV timp de trei ore. De ce i-a pedepsit proprietarul mașinii

O patrulă de poliție a folosit una dintre mașinile confiscate pentru a se deplasa la un caz. Totul a fost bine până când a aflat proprietarul.

Citește și:

Protejează-te de coronavirus! Cum să-ți igienizezi mașina în timpul pandemiei

BMW renunță la 50% dintre motorizări începând din 2021

Cei mai renumiți tuneri de motoare diesel din State au primit o amendă colosală

Vin Diesel face un anunț important despre următorul film, Fast 9

Hoții care furau mărfuri din camioane, din mers, au fost prinși. Ce s-a găsit asupra lor

Vremurile de dinainte erau mai simple, în sensul că, dacă nu aveai martori oculari, atunci exista o mare probabilitate să nu fii tras la răspundere pentru ce ai făcut. Însă pe măsură ce tehnologia a intrat în viața noastră, acest scenariu este din ce în ce mai puțin probabil, dacă nu imposibil.

Asta au învățat pe pielea lor polițiștii din Lucknow, India, care au luat o mașină pentru a se deplasa la un caz. Mașina nu era autospecială de poliție, nici măcar nu aparținea poliției: era un SUV confiscat, care-și aștepta cuminte proprietarul în parcarea secției de poliție. În momentul în care acesta din urmă a localizat mașina la 143 de kilometri distanță față de punctul unde ar fi trebuit să fie, a activat — de la distanță — blocarea portierelor. Astfel, pasagerii au rămas blocați în mașină timp de circa trei ore, până când proprietarul a aflat ce caută mașina sa acolo, și cine a luat-o la plimbare fără acordul său.

Poliția din Lucknow a deschis o anchetă și vor investiga acest caz, iar cei trei polițiști implicați vor fi trași la răspundere dacă vor fi găsiți vinovați, scrie Hindustan Times.

Adaugă un comentariu