A oprit să alimenteze la pompă în timp ce era urmărit de poliție. A și plătit! (VIDEO)

Un șofer din SUA a reușit să facă un pit-stop rapid chiar în timp ce era urmărit de poliție. Ca orice om cinstit, a plătit pentru carburant chiar!

Citește și:

Șeful de la Permise Auto Iași, reținut de colegii de la Rutieră, după o urmărire ca-n filme

Urmărire pe contrasens cu un TIR! Cum a fost oprit șoferul (VIDEO)

Premieră în România: primul video filmat dintr-o mașină a Poliției aflată în urmărire

Sunt trei scenarii care pot încheia o urmărire. Fie șoferul urmărit face un accident care nu-i mai permite să continue fuga, fie se răzgândește și se predă, fie rămâne fără combustibil. Din motive evidente, nu s-a gândit nimeni să oprească la benzinărie și să alimenteze cu poliția pe urmele sale. Cel puțin până acum.

Un șofer din Los Angeles a făcut un pit-stop pentru realimentare la o benzinărie, momentul fiind surprins de elicopterul poliției. Nu știm cum de a căpătat așa un mare „avans’ că nu avea nicio mașină de poliție în apropiere, însă șoferul a profitat de moment. Și a făcut chiar în condiții civilizate: a mers (alergat, mai precis) în benzinărie și a plătit, profitând și de reducerea pe care benzinăria o aplica în acel moment.

Nu știm dacă bara față (care lipsește) a pierdut-o în timpul urmăririi sau era absentă de dinainte, însă Audi-ul A6 pe care îl conducea urmăritul era în stare bună de funcționare, pentru că urmărirea a continuat prin alte câteva orașe, conform The Drive. Încă nu se știe sigur dacă poliția l-a prins până la urmă. Poate că e oprit prin vreo benzinărie, cine știe.

Adaugă un comentariu