Alfa Romeo face loc în gamă pentru Tonale: renunță la hatchback-ul său frumos

Italienii de la Alfa Romeo își pregătesc viitorul electrizat și renunță la factori care i-ar putea împiedica pe parcurs. Cum ar fi Giulietta.

Citește și:

Primul Alfa Romeo electric? Iată câți cai are prototipul!

Alfa Romeo Giulia: mai mulți cai-putere și mai mult sex-appeal cu edițiile GTA și GTAm

Alfa Romeo Giulia & Stelvio facelift. Ce noutăți aduc modelele italienești

De ce nu ar vrea Alfa Romeo să facă un Montreal modern? Iată cum ar putea să arate

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio doboară record după record în Marea Britanie

Când te gândești la Alfa Romeo zilele astea, probabil că în minte îți vine Giulia (eventual în versiunea GTAm), nu doar pentru că dă bine ca wallpaper pe ecranul laptopului tău dar și pentru că este una dintre cele mai frumoase mașini al.

Alfatii care Alfa mai este frumoasă, chiar și la 10 ani de la lansare? Giulietta. Sau, mai bine zis, was. Ar fi bine să ne obișnuim să vorbim de pe-acum despre ea la trecut, pentru că în curând va fi scoasă din producție, anunță reprezentanții companiei. Cât de curând? Până la finalul anului, conform spuselor celor de la Autocar .

Ce-i drept, Giulietta nu mai performează în vânzări – nici măcar cât a făcut-o înainte. Și, oricât de încântătoare ar fi frumusețea, în final banul vorbește. In 2011, s-au vândut 78.911 unități, de cinci ori mai puțin decât liderul segmentului, VW Golf (439.899 de unități vândute in 2011). În 2019, doar 15,690 de Giuliette și-au găsit proprietar.

Alfa Romeo se orientează acum către segmentul SUV, pe care îl va complete în curând cu încă o ofertă: Tonale. It goes fi primul model Alfa Romeo animated by a system of propulsion hibrid . Vremurile se schimbă.

Știți ce nu se va schimba însă niciodată? Frumusețea (încă proaspătă) in Giuliettei.

Adaugă un comentariu