Avem o nouă rețea de benzinării. Primele 30 de stații vor fi inaugurate în această săptămână

La finalul lunii mai, Paul Pop, fost director în cadrul Lukoil şi Rompetrol și actualul patron al unei companii de distribuție de produse petroliere, anunța că vrea să dea naștere unei rețele de distribuție de carburanți pornind de la stațiile deținute de benzinarii independenți.

În acest moment, proiectul Synergy este gata de lansare.

„Rottco a testat şi a început instalarea primelor 30 de pompe de distribuţie de carburanţi şi a echipamentelor de interconectare şi de plată adiacente în cadrul proiectului Rottco Synergy. Instatalarea se va termina saptămâna aceasta, iar alte 30 de staţii urmează să fie echipate cu sistemele de interconectare şi plată până la finalul acestui an sau în prima lună a anului viitor, a precizat compania, pentru News.ro.

synergy

Mai mult decât atât, compania a și lansat un sistem de carduri pentru flote care oferă diverse avantaje persoanelor juridice.

„Prin acest program, proprietarii de staţii independente vor fi în măsură să ofere servicii la nivel naţional, cu beneficii locale, un program care menţine profitul acolo unde se generează, în benzinăriile independente, în folosul comunităţilor locale. Prin metode flexibile de facturare şi de plată pentru flote şi furnizori, vom fi în măsură să maximizăm beneficiile atât ale participanţilor la proiect, cât şi ale beneficiarilor care sunt, în primă fază, operatorii si proprietarii de flote, a afirmat directorul general al Rottco Consult, Paul Pap.

Via | AdevarulFinanciar

Adaugă un comentariu