Nu știi la ce să te uiți diseară? Are BMW România o propunere: cel mai tare campionat de sim racing din țară

Primul campionat național de sim racing din România se pregătește de debut. Iată unde vei putea urmări live cursele virtuale.

Citește și:

Primul campionat serios de eSports din România te invită la curse!

Femei în Motorsport, proiectul fondat de pilotul Cristiana Oprea, a împlinit un an

Marele Premiu al Australiei a fost făcut kaputt de coronavirus

Protejează-te de coronavirus! Cum să-ți igienizezi mașina în timpul pandemiei

Cum reacționează uzinele Dacia și Ford la epidemia de Coronavirus?

În cazul în care ai jucat vreodată un joc on-line de sim racing, știi foarte bine cât de tensionată poate deveni experiența. Sigur, pentru participanți nu este la fel ca atunci când concurezi în viața reală, însă performanța aici se bazează, la fel ca în realitate, pe aceleași elemente: disciplină, concentrare și exercițiu.

Dacă nu ești convins, iată câteva informații interesante: fiecare echipă din WRC sau Formula 1 are un departament virtual, în care se recrutează jucători care arată potențial în competițiile virtuale internaționale. Însă, ca să ajungi acolo, trebuie să demonstrezi știi să conduci o mașină de curse, chiar dacă în stadiul teoretic: motorsportul este — la fel ca multe alte lucruri minunate din viața asta — matematică.

Iar Racing League România este o platformă de lansare (sau măcar antrenament) pentru etapele internaționale eSports. Ești remarcat aici, poate treci la o echipă mai bună dincolo, și te trezești că ai ajuns să conduci monoposturile de Formula 1 în testele de dinaintea unui nou sezon.

Așa cum am zis într-o postare anterioară, Racing League România a creat un sezon competițional eSports la noi în țară, în desfășurarea căruia s-au implicat piloți din România — pe care îi vei și vedea concurând — și BMW România. Ei bine, astăzi, la 20.30, se dă startul oficial al campionatului. Acesta este transmis live (și) pe pagina de Facebook BMW România.

Dacă vrei să vezi oameni talentați alergând BMW-uri M3 E30 pe circuite din lumea întreagă, aruncă o privire la această competiție.

Adaugă un comentariu