Ford B-Max Colour Edition – Poze și detalii oficiale cu modelul produs la Craiova

Ford a introdus pe linia de asamblare a uzinei de la Craiova modelul B-Max Colour Edition. Disponibil clienților din Europa de la începutul anului, acesta vine cu 10 culori de caroserie, carcase ale oglinzilor vopsite în negru și jante de 16 inchi cu design nou. De asemenea, observăm o grilă frontală neagră, scuturi față și spate în aceeași nuanță, un eleron poziționat pe hayon și geamuri spate cu tentă.

Pentru interior, Ford a pregătit sistemul de infotainment SYNC. Acesta comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 4,2 inchi, iar opțional, clienții pot opta și pentru sistemul de navigație.

Ford2015_B-MAX_Colorline_04

“Noul B-Max Colour Edition arată că stilul și caracterul practic pot merge mână în mână. Design- ul extrem de atrăgător și funcțiile sofisticate precum sistemul de conectivitate vocal SYNC și sistemul Ford Easy Access Door System fac ca B-Max să fie unul din cele mai avansate și inovatoare autoturisme de mici dimensiuni din Europa”, a declarat Roelant de Waard, vicepreședinte, Marketing, Vânzări și Service, Ford Europa.

Citește și: Primul exemplar Ford Focus RS a ieșit de pe linia de producție

Începând cu primăvara acestui an, B-Max va fi oferit și cu unitatea de 1,0 litri EcoBoost de 140 CP. Acesta va fi acompaniat de sistemul Start-Stop și promite un consum de carburant de doar 5,0 l/100 km concomitent cu emisii de CO2 de 116 g/km. Accelerația de la 0 la 100 km/h a lui Ford B-Max echipat cu motorul de 140 CP va avea loc în 10,4 secunde.

Citește și: Ford F-150 Raptor SuperCrew – Poze și detalii oficiale cu pick-upul hardcore

Via | Ford

Adaugă un comentariu