Rezultate vânzări Hyundai – Primul trimestru din 2015

Hyundai a reușit performanțe remarcabile pe piața de pe Bătrânul Continent în primul semestru al acestui an. Conform ACEA (Asociația Constructorilor Europeni de Autovehicule), în luna martie a acestui an, în Europa s-au înmatriculat 55.733 de vehicule noi care poartă sigla Hyundai, cu 17,7% mai mult față de aceeași lună a anului trecut.

În primul trimestru din 2015, Hyundai a comercializat 119.855 de mașini, atingând o cotă de piață de 3,3% și înregistrând o creștere de 9,7 procente.

“Vinovat” de această creștere este noul i20, model ale cărui vânzări s-au majorat cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut. Și ix35 a avut un început de an bun, reușind o creștere de 20%.

“Piața autovehiculelor noi în Europa rămâne foarte competitivă, iar noi continuăm să ne concentrăm pe dezvoltarea activităților noastre prin lansarea de noi produse. Noua generație i20 a înregistrat un debut promițător și așteptam în continuare aceleași rezultate pozitive, având în vedere că obiectivul nostru este de a schimba în proporție de 80% gama noastra din Europa în 2015′, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa.

Adaugă un comentariu