Așa să tot stai izolat! Un tip și-a construit propria cabană de munte pe roți (VIDEO)

Un snowboarder profesionist și-a construit propriul culcuș mobil, care cumva arată mai îmbietor decât multe alte vehicule recreaționale moderne. 

Citește și:

Tuning pentru bicicleta electrică? O idee neinspirată în unele țări

Iveco a lansat o campanie prin care încurajează operaţiile de tuning pentru camioane

Ofertă unică: BMW Seria 7 E38 păstrat în țiplă este scos la vânzare. Merită banii?

Ultima găselniță: Lichid de parbriz vândut pe post de spirt

Cum faci un Cayenne de primă generație să arate bine? Îl modifici pentru expediții

Viața la cort, rulotă sau vehicul recreațional (RV) este ispititoare pentru majoritatea dintre noi, însă nu toată lumea se poate adapta ușor la acest stil de viață — care vine cu numeroase beneficii, dar și cu restricții.

Nu acesta este și cazul lui Mike Basich, un snowboarder profesionist care trăiește într-un RV. Unul construit chiar de el. A plecat de la ideea că nimic nu se compară, în termeni de confort, cu ceva făcut de mâna ta. Așa că a cumpărat un Mitsubishi Fuso, a tăiat jumătate din el, apoi a construit un spațiu de locuit foarte bine dotat.

Autorul lucrării nu ne zice cât anume l-a costat toată afacerea, însă judecând după prețurile pe care le divulgă pentru anumite elemente din RV-ul său, a urmărit compromisul ideal între preț și calitate. Rezultatul este de-a dreptul îmbietor.

Prin puțină muncă de aranjare, Mike a îngrămădit cu stil o bucătărie (cu frigider, aragaz, cuptor, chiuvetă) un living (în care intră și un snowboard sau un longboard la nevoie), o baie (mă rog, doar cada) și un dormitor (suficient de încăpător pentru două persoane, dotat, printre altele, cu televizor și masă de lucru).

Adaugă un comentariu