Și-a uitat soția în benzinărie. A observat acest lucru după 100 de kilometri

După o vacanță petrecută în Brazilia, Samuel, un șofer argentinian și soția sa Claudia, au oprit la o benzinărie pentru realimentare și pentru o scurtă pauză.

Din nefericire, după ce a alimentat, bărbatul s-a urcat la volan și a plecat către casă. Abia după ce a parcurs 100 de kilometri a realizat că și-a uitat soția în benzinăria cu pricina.

Un alt lucru intersant este acela că pe scaunul din dreapta se afla băiatul celor doi, în vârstă de 14 ani. Adolescentul era mult prea ocupat cu butonatul smartphone-ului și nu a observat nici el lipsa mamei.

În apararea lui Samuel trebuie să menționăm faptul că în prima parte a călătoriei soția a dormit pe bancheta din spate, iar aceasta s-a trezit în timp ce bărbatul făcea plinul.

După câteva ore, bărbatul a revenit în benzinărie pentru a-și recupera soția.

„Când s-a întors în cele din urmă, după mai mult de două ore, ea a început să dea cu piciorul în mașină. Era foarte supărată. Nu înțelegea cum de i-a trebuit atât de mult timp până să observe lipsa ei. Nu se poate spune că a fost violentă cu el, dar era neagră de supărare”, spune agentul din Passo Fundo.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de evenimente. În urmă cu un an, un cuplu și-a uitat copilul într-o parcare de pe autostradă. Și atunci, lucrurile s-au încheiat cu bine.

Via | Digi24 Foto | Northfoto