Volkswagen GTI Supersport Vision GT – Primele imagini teaser cu viitorul model dedicat jocului video GT6

UPDATE: Volkswage a prezentat în mod oficial noul GTI Supersport Vision Gran Turismo. În afara elementelor exterioare foarte agresive, noul concept dedicat doar utilizatorilor de Gran Turismo 6, vine cu un motor VR6 TSI de 503 CP și 665 Nm.

Resursele acestuia sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii DSG cu șapte rapoarte și prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4MOTION. În aceste condiții, Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo face 0 – 100 km/h în doar 3,6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 300 km/h.

———–

9.04.2015

Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul GTI Supersport Vision Gran Turismo, model care va fi oferit doar într-o versiune virtuală dedicată jocului video GT6.

Modelul producătorului german va avea trei uși și va beneficia de un kit de caroserie extrem de agresiv și întreptat către aerodinamică. Partea frontală va fi dominată de un spoiler masiv, în timp ce zona posterioară va integra un eleron de dimensiuni generoase.

Vă reamintim că în urmă cu un an, Volkswagen împreună cu cei de la Polyphony Digital au lansat modelul GTI Roadster Vision Gran Turismo.

Pentru moment, încă nu știm ce propulsor va folosi viitorul Volkswagen GTI Supersport Vision GT, însă modelul prezentat în 2014 dispunea de un propulsor twin-turbo VR6 TSI de 3,0 litri care oferea 503 CP și 665 Nm.

Adaugă un comentariu