Ce mașină conduce Laurențiu Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf s-a întors în România. Acesta a venit la petrecerea soției sale cu o mașină potrivită pentru drumurile României.

Citește și…

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Skoda Kodiaq RS debutează în România 

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

Nici Mercedes-Benz nu s-a gândit la asta! Ford patentează centurile încălzite

Pericol pentru circulație: podul peste Argeș de la Adunatii Copaceni

Un record inedit în SUA: 1.6 milioane de kilometri cu un Hyundai Elantra

Skoda Scala se prezintă: Înlocuitorul lui Rapid e gata de debut

Second-hand | Mazda CX-5 de la 12.000 de euro: Tinerețe fără bătrânețe

Cele mai frecvente motive pentru care autoturismul tău refuză să pornească

 

Soția lui Reghecampf a împlinit ieri 48 de ani și a organizat o petrecere la care a invitat mai multe VIP-uri din lumea mondenă. La eveniment au participat, printre alții, Pompiliu Stoica, Silviu Prigoană și Lucian Sânmărdean.

Fostul antrenor de la Al Wahda a ajuns cu întârziere la petrecere, fiind blocat în trafic. O oră și jumătate am stat în trafic' a declarat acesta în timp ce își ajuta copiii să coboare dintr-un Jeep Wrangler.

Pe lângă acest Jeep Wrangler, anul trecut, Anamaria Prodan i-a cumpărat lui Reghecampf un Ferrari 488 GTB, care are un motor V8 de 3,9 litri turbo, capabil să ofere 670 CP și 760 Nm.

Pe vremea când locuia în America, Laurențiu Reghecampf avea un Rolls Royce Ghost Series II în valoare de peste 350.000 de euro. Mașina era dotată cu un propulsor V12 de 6,6 litri și producea 563 de cai-putere. Autoturismul de lux se remarca prin opțiunea Starlight Headliner, care include un număr de 1.400 de LED-uri pe plafonul interior, dar și prin numărul de înmatriculare REGHE 1'.

    IMGB says:

    Ce neamuri proaste ….

Adaugă un comentariu