Fiul lui Dragnea a făcut un leasing pentru o nouă mașină de lux

Fiul lui Dragnea, Valentin, a intrat în posesia unei noi mașini de lux. Tânărul a dobândit vehiculul printr-un contract de leasing semnat pe persoană fizică.

Potrivit Newsweek, Valentin Ștefan Dragnea a semnat un contract de leasing în data de 04.07.2018. Mai multe publicații au notat faptul că fiul lui Dragnea și-a schimbat domiciliul și figurează în prezent drept locuitor al sectorului 5 din București.

Fiul lui Dragnea a ales tot un BMW Seria 7, dar în altă variantă de motorizare față de cel în care Liviu Dragnea s-a pozat în cursul acestui an. Respectivul vehicul era deținut de firma care controlează ferma de porci a fiului lui Dragnea și avea ITP-ul expirat la momentul în care jurnaliștii l-au verificat folosind seria de șasiu vizibilă pe bonul fiscal care demonstra plata rovinietei de către șeful PSD.

Nici până în prezent, polițiștii nu s-au autosesizat privind faptul că Liviu Dragnea conducea un vehicul cu ITP-ul expirat. Acest lucru nu va fi o problemă pentru noul model cumpărat de fiul lui Dragnea, deoarece este construit în 2017 și va avea ITP valabil până în 2020 în baza noilor modificări aplicate legii.

Fiul lui Dragnea a dobândit prin leasing un BMW M760Li, cea mai scumpă variantă a lui Seria 7. Potrivit documentelor obținute de Newsweek România, acest vehicul are seria de șasiu WBA7H61070G987807. În baza acestor date, Auto Bild România a cercetat mai departe pentru a obține informații suplimentare despre vehiculul condus de fiul lui Dragnea. Seria de șasiu arată că vehiculul a fost construit în data de 28 septembrie 2017.

Culoarea aleasă de Valentin Ștefan Dragnea este 'Carbonschwarz Metallic', adică 'negru carbon' și are codul 416 în sistemul intern de la BMW. Interiorul este nuanța 'Bej cașmir'. Plafonul este îmbrăcat în Alcantara, iar ornamentele de la bord sunt negre, cu finisajul piano black. Alte dotări opționale includ pachetul aerodinamic M, spoiler spate M, volan M îmbrăcat în piele, pachetul M Driver, hot spot Wi-Fi, sistem audio Bowers&Wilkins, conexiune la internet, sistem de comenzi prin gesturi pentru unitatea multimedia, sistem Night Vision cu recunoaștere a pietonilor, head-up display, faruri cu Laser, sistem de camere video 360 cu funcția 'Surround View', direcție integrală, plafon panoramic, scaune confort cu funcție de memorie, climatizare automată pe patru zone, asistent fază lungă și funcția executive lounge.

Pe piața din România, un BMW Seria 7 în varianta M760Li are un preț de listă de 178.976 euro cu TVA inclus. Limuzina bavareză are un motor V12 biturbo de 6.592 de centimetri cubi, care dezvoltă 610 CP la 5.500 rpm și 800 Nm de la 1.550 rpm. Mașina are o lungime de 5.23 metri și o masă de 2.070 kilograme, dar asta nu o oprește să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde și să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Cuplul generos este distribuit de cutia de viteze automată cu opt trepte și de sistemul de tracțiune integrală xDrive celor patru roți. Pentru o sumă mai mică cu 10.000 de euro, fiul lui Dragnea ar fi putut să cumpere un Mercedes-Benz Clasa S facelift în varianta S63 AMG. Acesta dezvoltă 612 CP, are o cutie de viteze automată cu nouă trepte, tracțiune integrală, iar caroseria sa este tot cu ampatament mărit, cum este și cazul lui M760Li în comparație cu varianta standard a lui Seria 7.

Datele arată și că modelul a venit inițial pe piață în Olanda, având unitatea multimedia și manualul utilizatorului în această limbă. Desigur, limba unității multimedia poate fi schimbată.

Citește și:

Best Driver 2018: Auto Bild și Hyundai caută cel mai bun pilot

BMW Z4 are o nouă generație – imagini și informații oficiale

RAR vrea să ofere cazierul’ oricărei mașini printr-un SMS

Atenție, se scumpește rovinieta! Peste 30.000 de utilizatori vor fi afectați

Aproape toate bancurile cu Chuck Norris într-o singură reclamă

Programul Rabla Plus 2019: Tot ce trebuie să știi

VIDEO: Cel mai rapid Volkswagen Golf din lume

Război total mașinilor cu volan pe dreapta. Cât te costă să muți volanul pe stânga?

Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael

Stresat la volan? Iată care sunt semnele și cum te calmezi cel mai rapid

Adaugă un comentariu