Ca răspuns la critici, SSC va repeta testul de viteză cu Tuatara

Șeful Shelby SuperCars a publicat un video în care a anunțat că va repeta testul de viteză maximă cu Tuatara, pentru că actualul test este inconsistent.

Citește și:

Cele mai inspirate acțiuni pe care un tată le poate face pentru fiul adolescent

Cele mai cool utilitare Ford Transit ajung și în România. Iată cu ce se laudă

Nu acorzi prioritate pietonilor și nu conduci în halat de baie – cele mai bizare legi auto din lume

Care sunt cele mai comice 10 reclame auto? (VIDEO)

Acum o lună în urmă, Shelby SuperCars, producătorul american de exotice, a anunțat că cea mai recentă creație a sa, Tuatara, a stabilit recordul mondial de viteză pentru mașini de serie: 508,73 km/h.

La câteva zile după au apărut, însă, clipuri pe YouTube cu oameni care s-au folosit de toate elementele pentru a verifica dacă Tuatara chiar a atins acea viteză; îndoiala este mare. Calculele matematice simple ale distanței în raport cu timpul arată că ar fi fost imposibil ca mașina să atingă acea viteză.

SSC a răspuns că cifrele au fost cele indicate de echipamentele GPS de la Dewerton, însă Dewerton spune că nu poate verifica dacă informațiile date de echipamente sunt cele reale.

Pentru a nu lăsa această umbră de confuzie peste Tuatara și performanțele sale, șeful SSC, Jerod Shelby, a publicat un clip în care explică ce nu a mers bine în timpul testelor și spune că SSC Tuatara va fi dusă din nou la viteză maximă, într-un test ulterior. Cu această ocazie, a invitat trei dintre vloggerii care au contestat clipul cu recordul de viteză, pentru a asista live la această nouă rundă de încercări.

Asta nu înseamnă decât că SSC e foarte încrezător în produsul lor. Abia așteptăm să-l vedem din nou la viteză maximă!

Adaugă un comentariu