Teribilist s-a filmat live gonind cu 164 km/h, înainte de a-și face mașina praf (VIDEO)

Acesta este un exemplu elocvent al interzicerii telefonului mobil la volan: s-a filmat conducând cu 164 km/h pe autostradă, apoi a făcut accident.

Citește și:

Daniel Chițoiu, pus sub învinuire în cazul accidentului mortal

Două accidente într-un minut: de asta a fost ferit un șofer inconștient (VIDEO)

E de mirare că toată lumea a scăpat cu viață din acest accident (VIDEO)

Vânătorii de despăgubiri încearcă să păcălească victimele accidentelor rutiere

Accidentul de manual care împarte internetul în două: are dreptate şoferul amendat? (VIDEO)

„Uneori, procesul verbal al unui polițist se completează singur’, scrie Poliția din Connecticut într-o postare pe Facebook, dând exemplul unui tânăr teribilist care a transmis live cum încalcă legea și, apoi, cum își face mașina praf într-un accident.

Șoferul de 23 de ani se deplasa cu 102 mile pe oră (164 km/h) pe o secțiune a autostrăzii I-95 unde viteza maximă este 55 de mile pe oră (88,5 km/h), viteză pe care toți prietenii săi au văzut-o în filmarea live, și pe care un polițist care se afla în zonă a „confirmat-o’ cu aparatul radar. Polițistul a pornit în urmărirea mașinii suspectului (un Nissan Versa) și a asistat la un deznodământ care era de așteptat: un accident.

Șoferul a părăsit autostrada cu viteză mai mare decât permite un Nissan Versa pe o rampă de degajare; la primul viraj mașina a subvirat, a lovit parapetul de protecție și s-a răsturnat peste acesta. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițistul care era pe urmele sale a fost acolo atât pentru a-l ajuta să iasă din mașină, dar și pentru a-l aresta pentru condus nesăbuit și pentru depășirea vitezei legale. Acestor acuzații i s-au adăugat cele de conducere a unui autoturism neasigurat, conducere a unui autoturism cu permisul suspendat, folosirea telefonului la volan în timpul condusului și posesie de droguri.

Folosirea telefonului în timpul condusului a fost interzisă recent și în România: cei care sunt prinși riscă amenzi de până la 1.160 de lei.

Adaugă un comentariu