Fumatul ucide. La fel poate să facă și o bătrână confuză în spatele volanului (VIDEO)

Se mai întâmplă să te zăpăcești la volan, este natural și acceptabil, cât timp nu distrugi un magazin din cauza confuziei tale, așa cum a pățit această doamnă din Canada.

Citește și:

Cel mai bătrân șofer care nu a fost implicat niciodată într-un accident are 104 ani

O bătrânică este speriată de modul Autopilot

Dacia cu piese de BMW și VW: ce a mai meșterit Mihnea la bătrâna 1300 (VIDEO)

Un bătrân din Vaslui pe bicicletă a fost amendat de Brigada Rutieră cu 870 de lei! Mergea prea tare?

Cel mai bătrân motociclist din America împlinește 100 de ani: „Nu m-am maturizat niciodată’

Accidentul pe care îl vedeți mai jos a avut loc acum aproape un an și jumătate, însă poliția canadiană abia acum a publicat înregistrarea video. Dar niciodată nu este prea târziu pentru a învăța o lecție importantă despre șoferie, cum ar fi următoarea: nu încurca accelerația cu frâna!

Pentru că fix asta a făcut protagonista acestei întâmplări, o șoferiță din Canada care, după ieșirea dintr-o parcare, a reușit să acroșeze un participant la trafic și să facă pagube masive unui magazin de vape-uri. În cazul în care nu ați auzit de termenul vape: sunt alternativă la țigările clasice, una nu mai puțin nocivă.

Contextul care a dus la producerea acestui incident – în urma căruia nimeni nu a fost rănit – este încurcarea controalelor mașinii, în cazul acesta pedala de frână cu cea de accelerație. Iar motivul pentru care șoferița a vrut să folosească frâna este încercarea de a imobiliza mașina după un acroșaj.

Pe filmare se poate vedea cum aceasta nu reușește să se încadreze corespunzător pe bandă după ce părăsește parcarea și ține volanul bracat către stânga suficient de mult cât să agațe spatele unui autoturism care se deplasa din sens opus.

Acest incident, alături de altele asemănătoare, pot reprezenta argumente puternice pentru cei care militează pentru interzicerea condusului după o anumită vârstă.

Adaugă un comentariu