Dacia cu piese de BMW și VW: ce a mai meșterit Mihnea la bătrâna 1300 (VIDEO)

Un tânăr pasionat de mașini din Craiova ne arată că nimic nu este imposibil: când nu învață pentru Bac, modifică o Dacia 1300. 

Citește și:

Dacia introduce motorizarea TCe 100 GPL și pe Sandero și Logan. Iată prețurile!

Top rechemări în Europa în 2019: Dacia oferă o surpriză plăcută!

Un împătimit Dacia și-a creat propriul Logan RS. Are peste 300 CP! (VIDEO)

Drifturi pe zăpadă cu Dacia Duster? Se poate. Dar ce rost ar avea? (VIDEO)

Dacia nu vrea să ştii asta: iată cum accesezi funcţiile de diagnoză (VIDEO)

În cazul în care nu ai recunoscut deja această mașină, atunci probabil că nu ai auzit (încă) de povestea lui Mihnea Dinică. Dă-ne voie să-ți facem un mic rezumat din episodul anterior: Mircea este un licean din Craiova care își exersează talentele inginerești pe o Dacie 1300 primită de la bunicii săi.

Pasionat de electronică, tânărul a montat geamuri electrice, buton de pornire a motorului, portbagaj cu deschidere din telecomandă și – probabil cea mai wow dotare – un sistem de închidere centralizat care poate fi operat prin comandă vocală. Mihnea a povestit despre mașina sa într-un episod de pe canalul de YouTube Mașina Potrivită – clip pe care îl puteți vedea aici.

Dacă e să învățăm un lucru despre Mihnea, este acela că nu-i place să stea pe loc. Astfel, într-un nou episod prezentat pe același canal, aflăm că Dacia sa a primit un suport de încărcare a telefonului prin inducție, ascuns bine într-un tunel median „împrumutat' de la un Volkswagen Passat. Iar motorul este acum un L4 de 1,6 litri, cu 72 CP, preluat de pe o Dacia Nova. Odată cu acesta, bătrâna 1300 a primit și o transmisie nouă, cu cinci trepte.

Nu știm în ce-i place mai mult lui Mihnea – să o conducă sau să meșterească la ea – însă cu siguranță o să mai auzim despre el și proiectul său. Într-un comentariu lăsat la clipul postat pe YouTube, acesta a menționat de funcția care permite controlul luminilor prin intermediul telefonului. Felicitări, Mihnea, pentru munca depusă în proiect!

    p0547 says:

    comentariul prezentatorului este cretin,jignitor,ofensator.
    asta este ,orice bou poate sa faca prezentari pe internet….

Adaugă un comentariu