Audi Ungaria începe producția noului Audi Q3

Primul exemplar al celei de-a doua generație a lui Audi Q3 a iesit pe poarta fabricii Audi din Gyor, Ungaria.  

Acesta este vopsit in culoarea Turbo Blue. SUV-ul compact este oferit alături de patru motorizări, trei pe benzina și una diesel, fiind disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu un sistem de tracțiune integrală quattro.

Citește și:

Programul Rabla primește o suplimentare de buget

Toyota va rechema în service un milion de mașini

Mercedes Vision Urbanetic: cum arată taxiul autonom al viitorului

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri în linie al mărcii

Simone Tempestini este campion CNRD 2018

 

Pentru producția acestui model a fost construită o nouă hală de caroserii la uzina din Gyor. Aceasta are 80.000 metri patrați și a fost construită într-un timp record de doar 18 luni. Șapte sute de noi roboți au fost instalați în fabrică pentru a facilita asamblarea noului Audi Q3. De această dată, peste 1.000 de angajați au fost instruiți pentru a fabrica noua generație a lui Q3.

Audi Q3 este al cincilea model care se va fabrica la Gyor, alaturi de Audi A3 Sedan și Cabriolet, precum și Audi TT Coupé și Audi TT Roadster.

Aproximativ 160.000 de vehicule Audi părăsesc anual fabrica, ceea ce face situl din Gyor să fie una din cele mai prospere fabrici auto din Ungaria. Din cei 12.500 de angajați ai Audi, 4.500 lucrează în țara vecină.

'Unul din trei autoturisme Audi produse este un SUV. Producția modelelor Q este o recunoaștere a importanței diviziei din Ungaria', a declarat Achim Heinfling, director general al Audi Ungaria Zrt. Oficialul și-a reafirmat mândria față de angajații Audi Ungaria, care au început producția noului Audi Q3 cu mulți ani de experiența în spate.

Adaugă un comentariu