BMW Group anunţă construcţia unui nou centru de teste Republica Cehă

BMW Group anunţă construcţia unui nou centru de teste la Sokolov, în regiunea Karlovary Vary, aproape de oraşul de graniţă german Waldsassen.

Noul centru de testare al BMW Group, care va crea câteva sute de locuri de muncă, va fi pus în funcţiune la începutul următorului deceniu. Investiţiile totale vor fi de câteva sute de milioane de euro. Centrele BMW Group existente în Aschheim, lângă München, Miramas (Franţa) şi Arjeplog (Suedia) nu mai au capacităţi suficiente pentru a îndeplini volumul de teste. Prin urmare, compania a petrecut ultimele luni explorând posibile locaţii strategice în Germania şi ţările învecinate.

“Am găsit condiţiile ideale şi motivele necesare pentru testarea automobilelor la Sokolov. Deschiderea primei noastre locaţii de dezvoltare din Europa de Est va crea noi oportunităţi şi va marca o piatră de hotar în istoria companiei noastre. Colaborarea cu proprietarul Sokolovská uhelná şi cu toţi reprezentanţii politici a fost extrem de pozitivă până acum şi se bazează pe încrederea reciprocă” a declarat Herbert Grebenc, vicepreşedinte executiv al BMW AG pentru Resurse Umane, Gestiune Imobiliară şi Securitate Corporate.

taguri
Adaugă un comentariu