S-a lăudat pe YouTube că a modificat un BMW M4, iar acum bavarezii își vor mașina înapoi

YouTuberul Riccardo Senior era extrem de mândru de noul său BMW M4, dar știa că poate scoate mai mult din mașină. I-a adus o mulțime de modificări impresionante, pe care le-a prezentat în detaliu pe canalul său, doar ca să afle ulterior că autoturismul respectiv nu era cu adevărat al său. Bărbatul se vede acum nevoit să renunțe la capodopera lui, chiar la cererea bavarezilor.

Citeşte şi

 

Fanii Dacia sunt UIMIŢI: iată ce motor NOU primeşte Duster! Va fi mai ieftin?

 

 

 

Riccardo Senior, administratorul canalului de YouTube „LivingLifeFast’, s-a lăudat întregii lumi cu modificările pe care le-a adus unui BMW M4. Printre altele, i-a montat o turbosuflantă hibrid, un sistem de injecție de metanol și un sistem de evacuare semnat de specialiștii de la Armytrix. Lista îmbunătățirilor ar fi continuat mult și bine, dacă cei de la BMW nu ar fi aflat de ele tocmai prin intermediul rețelei sociale.

Se pare că youtuberul obținuse acel BMW M4 printr-un contract de leasing realizat direct prin divizia de finanțare a producătorului. Spre deosebire de un contract tradițional, clientul plătește lunar o anumită sumă și poate să decidă la finalul perioadei prestabilite să cumpere mașina, să renunțe la aceasta sau să aleagă o altă mașină nouă și să reînnoiească acel contract.

Una dintre clauze stipulează că, pe durata contractului, clientul nu are voie să aducă nicio modificare mașinii fără acordul companiei. Senior nu doar că a încălcat regula cu zâmbetul pe buze, dar s-a mândrit cu asta în fața întregii lumi. „Am cumpărat mașina cu intenția de a o modifica. Știți, sunt youtuber’, se apără bărbatul.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

BMW i-a oferit acestuia două opțiuni: fie plătește până la finalul acestei săptămâni valoarea întreagă a mașinii, adică 67.000 Euro, fie o înapoiază. Rămâne de văzut ce decizie va lua youtuberul, care are peste 200.000 de abonați la canalul său.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/行魂Walking Spirit

Adaugă un comentariu