BMW România lansează propriul program Rabla şi o oferă reduceri consistente

BMW România respectă angajamentul companiei luat la nivel european pentru a susţine dezvoltarea de automobile cu sisteme de propulsie inovatoare. 

În acest sens, BMW România va oferi un program de trade cu un beneficiu de până la 2000 de euro sub forma unui „Innovatiation Bonus’.

Bonusul se acordă la schimbul unui automobil diesel, indiferent de marca acestuia, care are norma de poluare Euro4 sau mai vechi. Cu acest bonus se poate achiziţiona un autoturism produs de BMW din categoria modelelor electrice, plug-in sau cu motor convenţional cu emisii de sub 130g.

Programul se va derula prin reţeaua de dealerii BMW autorizaţi până la finalul acestui an. Bonusul va fi stabilit în funcţie de condiţia automobilului deţinut şi automobilul achiziţionat la schimb.

BMW i3 poate fi o alegere interesantă în cadrul acestui program pentru că versiunea cu autonomie mărită este disponibilă și în România. Noul BMW i3 cu autonomie mărită vine cu o baterie care, deşi nu creşte în volum, oferă o capacitate crescută de la 21,6 kWh la 33,2 kWh. Aceasta asigură o autonomie de aproximativ 200 km în condus cotidian sau până la 300 km în regim de condus economic.

Adaugă un comentariu