BMW Seria 4: cum va arăta viitoare generație (cel mai probabil)

BMW Seria 4 Gran Coupe va împărți elemente stilistice și structurale cu electricul i4. Cineva a luat versiunea concept și i-a atribuit detalii fezabile.

Citește și:

BMW Motorrad intră în segmentul cruiserelor

Un cadou… original: un bărbat i-a cumpărat soției această epavă de BMW X6 M

„Rinichii’ BMW rămân alături de modelele brandului și în era EV

BMW România extinde durata garanțiilor mașinilor sale pe fondul COVID-19

G-Power BMW M5 e așa puternic încât are viteza maximă limitată la 350 km/h

BMW pregătește extinderea gamei de modele de clasă medie cu diferite variațiuni ale platformei Seriei 3. Ca și înainte, pe lângă coupeul Seria 4 vom primi versiunea decapotabilă, alături de coupeul în patru uși Gran Coupe. O altă ofertă va fi, desigur, viitorul i4, care pare că va împărți elemente structurale și estetice cu Seria 4 Gran Coupe.

Plecând de la această presupunere, artistul din spatele contului de Instagram zer.o.wt a lucrat pe Concept i4, înlocuind elementele SF cu unele fezabile. Nu știm dacă viitorul Seria 4 Gran Coupe va arăta chiar așa, însă rezultatul de aici este foarte credibil.

La nivel tehnic, Seria 4 va prelua din motorizările deja existente pe actualul Seria 3 — unități de 2,0 și 3,0 litri, cu patru, respectiv șase cilindri în linie. Există zvonuri despre un viitor M4 Gran Coupe, însă nu și suficiente dovezi în această direcție. Dar un rival pentru Audi RS5 Sportback ar avea destul de mult sens.

Un lucru e cert: grila imensă, mult-discutată în on-line, va fi prezentă atât pe i4 cât și pe Seria 4 (implicit Gran Coupe). Avem timp să ne pregătim pentru această schimbare considerabilă de design: Seria 4 Coupe și Convertible vor fi prezentate în a doua jumătate a acestui an. Gran Coupe va debuta, cel mai probabil, în 2021.

Adaugă un comentariu