O cântăreață filma Live la volan și se pare că a produs un accident grav. Ce s-a întâmplat, de fapt

După 20 de secunde de la începerea transmisiunii Live, artista s-a oprit brusc din vorbit. S-a auzit scârțâit de frână, telefonul i s-a rostogolit peste bord, iar imaginea s-a oprit asupra parbrizului spart.

Artista hip-hop Moozlie a difuzat această scenă în direct pe Instagram, într-un video postat joi seara. Pe numele său real, Nomuzi Mabena părea că se filmează în timp ce conduce, motiv pentru care atenția i-a fost distrasă de la drum și ar fi produs un accident grav.

Fanii cântăreței au fost șocați, neștiind dacă aceasta a supraviețuit sau nu coliziunii. Mesajele de îngrijorare au început să curgă pe profilurile de Social Media ale lui Moozlie – lumea se ruga pentru sănătatea vedetei și aștepta cu sufletul la gură un update cu privire la starea acesteia.

La douăsprezece ore după transmisiunea inițială, artista hip-hop a distribuit pe Twitter un alt clip, realizat de Volkswagen, în care dezvăluia că întregul accident fusese regizat. Live-ul sud-africancei făcea parte dintr-o îndrăzneață campanie de conștientizare asupra pericolelor șofatului sub influența alcoolului.

Înaintea transmisiunii în direct, Moozlie postase pe mai multe rețele sociale selfie-uri în care consuma alcool împreună cu prietenii. Cântăreața le arătase fanilor că bea atât la o petrecere, cât și la volanul unei mașini. Prea puțini internauți i-au atras atenția cu privire la lipsa de responsabilitate a gestului, iar „accidentul’ ulterior i-a luat complet pe nepregătite.

 

Citește și…

Dacia se pregătește să lanseze mașina electrică pentru toate buzunarele

Cod Rutier 2019. Ce vei păți dacă ești prins butonând telefonul la volan

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și care este termenul-limită

Toyota Guardian este sistemul de siguranță care nu te lasă să faci accident

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

 

Deși majoritatea utilizatorilor au apreciat ingeniozitatea și impactul campaniei, mulți au fost revoltați de faptul că Moozlie s-a jucat cu emoțiile lor. „Deci Volkswagen și DriveDry au crezut că este o idee bună să-i facă pe oameni să creadă că Nomuzi e rănită sau a murit? Chiar îmi vine să-i dau unfollow lui Moozlie’, scrie cineva pe Twitter. „Înțeleg ce au încercat Nomuzi & VW să transmită prin această campanie, dar wow! Accidentul acela a afectat atât de mulți oameni, mai ales pe aceia care chiar au pierdut persoane dragi în accidente’, notează alt utilizator.

Clipul face parte dintr-o campanie de conștientizare desfășurată de organizația Drive Dry (Conduceți pe uscat), în parteneriat cu Volkswagen. Nimeni nu a fost cu adevărat rănit în timpul filmărilor, dar Nomuzi Mabena avertizează: „Condusul sub influența alcoolului provoacă mii de decese pe șoselele noastre în fiecare an. Fă o schimbare! Ia-ți angajamentul în 2019!’.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Volkswagen SA

Adaugă un comentariu