Dacă te uiți cu atenție, unul dintre aceste Chevrolet Silverado este făcut din LEGO

Pick-up-ul 2019 Silverado 1500 LT Trail Boss a fost reprodus perfect din piese LEGO pentru Salonul Auto de la Detroit. Privit de la distanță, modelul în mărime naturală chiar poate fi confundat cu versiunea originală.

Realismul „jucăriei’ se datorează faptului că aceasta este compusă din 334.554 de piese. A fost nevoie de 18 constructori și peste 2.000 de ore de muncă pentru ca proiectul să prindă viață. Studenți de la Oxford Community School și elevi ai școlii Ralph W. Emerson (Detroit) au lucrat cot la cot în acest scop.

Citește și…

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Înalt de 1,8 m, lung de 6 m și lat de 2,43 m, acest Chevrolet Silverado cântărește nu mai puțin de 1.500 kg. Toate piesele au fost asamblate manual, iar rezultatul final arată că a meritat efortul.

Modelul a fost construit pentru a promova filmul „The LEGO Movie 2: The Second Part’, care are premiera în cinematografele românești pe 15 februarie. Chevrolet Silverado va figura în animație, dar într-o variantă infinit mai mică și mai simplă, pentru a putea fi condusă de personajele minuscule.

Adaugă un comentariu