Cum se fabrică Tesla Model 3: afli totul în mai puțin de un minut!

Ești curios să afli cum se fabrică Tesla Model 3? Și noi, dar acum avem răspunsul la această întrebare chiar de la americanii de la Tesla Motors.

Ei au publicat pe canalul lor oficial de YouTube un clip cu procesul de fabricație al unui Model 3 văzut chiar de la bordul vehiculului. În mai puțin de un minut, mergem pe întreg traseul pe care îl parcurge fiecare șasiu înainte de a deveni un automobil funcțional, gata de drum.

Citește și…

Michael Schumacher împlinește 50 de ani! Ce mai face campionul?

Peste 40 de mașini, vandalizate de doi copii. Cine plătește pagubele?

Numărul mașinilor furate a crescut cu 70% în 2018, față de 2017

Sistemul de semaforizare din Capitală, accesat ilegal!

Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea

Prins de radar cu 174 de km/oră în Galați

Tesla vine în România!

Cel mai tare video cu mașini al anului!

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Două localități sunt conectate de o șosea spectaculoasă

Șoferii români au circulat cu viteze excesive și în perioada sărbătorilor

 

 

Anul 2019 ne va aduce mai multe livrări de Tesla Model 3 și pe piața din Europa, alături de o mult-așteptată sosire a acestei mărci pe plaiurile mioritice. Însă, nu este o confirmare oficială, ci doar o extindere a rețelei de încărcare Supercharger. Această extindere este așteptată și anunțată de mai mulți ani, însă abia anul 2019 ne va aduce încărcătoare oficiale Tesla în România.

Orașele Craiova, București și Brăila vor primi încărcătoare Tesla. Cu cele trei încărcătoare, suprafața rutieră a întregii țări ar putea fi parcursă fără probleme de cei care dețin un Tesla Model X sau Model S în varianta P100D. Dacă șoferul este mai îndemânatic în materie de conducere economică, distanța poate fi parcursă și de alte mașini electrice, după cum a demonstrat acest conducător auto.

Adaugă un comentariu