Două localități din China sunt conectate de o șosea spectaculoasă

Această minune a construcțiilor civile' a fost finalizată în 1995 și conectează localitățile JingAnshao și Xiaopojiao. Cele două localități legate de această șosea spectaculoasă se află în provincia Yunnan din sudvestul Chinei.

Citește și…

Capitala mondială a automobilelor eco

Numărul mașinilor furate a crescut cu 70% în 2018, față de 2017

Sistemul de semaforizare din Capitală, accesat ilegal!

Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea

Prins de radar cu 174 de km/oră în Galați

Tesla vine în România, în 2019. Unde se instalează superîncărcătoarele?

Gymkhana 10, cel mai tare video cu mașini al anului

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Skoda Kodiaq RS debutează în România 

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

 

Drumul are o lungime de doar 6,3 kilometri, dar prezintă 68 de viraje extrem de strânse. Acesta a devenit o atracție turistică pentru cei care sunt în căutarea senzațiilor tari. Cu toate acestea, nu ar fi o idee prea bună să parcurgeți acest drum dacă aveți rău de mișcare.

Șoseaua a fost construită pe marginea unei stânci, deoarece guvernul chinez nu a dorit să 'deranjeze' sătenii prin achiziționarea terenurilor plate ale acestora.

Serpentinele acestui drum îi pun în dificultate chiar și pe cei mai experimentați șoferi, dar cu toate acestea, localnicii sunt foarte mulțumiți de existența acestuia. Înainte de finalizarea drumului, locuitorii erau nevoiți să își care cumpărăturile pe umeri de la baza muntelui.

Provincia Yunnan se află la o altitudine medie de 2.000 de metri deasupra nivelului mării, dar beneficiază de o rețea impresionantă de drumuri. În urma unui raport din 2017, a fost stabilit faptul că regiunea beneficiază de o rețea rutieră de peste 242.000 km de șosele.

 

Adaugă un comentariu