Dacia Sandero Stepway Escape: noua versiune limitată de 400 de unități

Dacia Sandero Stepway Escape este noua versiune specială care a fost lansată în exclusivitate pentru piața din Franța. Designul autocolantului a fost propus în cadrul concursului 'Dacia Very Limited Edition'.

Citește și:

Program de vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Neatenția la volan e sport național

România a surclasat Germania și Spania la FIA Hill Climb Masters

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Salonul Auto București și Accesorii 2018 și-a deschis porțile! Galerie foto exclusivă

Mercedes-Benz C300de: consum mixt de doar 1.6 l/100 km

Amendă de 800 de milioane de euro pentru Audi

 

Concursul a fost lansat în luna iulie și a permis tinerilor designeri să propună diverse schimbări de natura estetică pentru modelul Dacia Sandero Stepway.

Oficialii Grupului Renault au ales cele mai remarcabile trei variante de design și le-au prezentat în cadrul standului de la Salonul Auto de la Paris.

Votul a concluzionat în urma a peste 100.000 de voturi înregistrate. La final, designul 'Escape', propus de Flora Jammes a fost desemnat câștigător.

Dacia a declarat că va produce numai 400 de unități pentru Dacia Sandero Stepway Escape până la finalul anului 2019. Acestea vor fi comercializate doar pe piața din Franța.

Sanderine Paralieu, Senior Brand Manager Dacia Franța a declarat că 'Dacia Very Limited Edition a scos în față tinerele talente care s-au evidențiat cu designuri unice pentru Sandero Stepway. Evenimentul a fost primit cu căldură de o comunitate foarte activă'.

Nu este pentru prima oară când modelul Dacia Sandero Stepway primește acest tratament special. Competiția 'Dacia Very Limited Edition' a fost organizată și anul trecut, iar mașina cu designul câștigător s-a vândut în doar 150 de unități.

Dacia Sandero este modelul cel mai bine vândut în Europa al constructorului de la Mioveni. Aproximativ 75% din unitățile vândute sunt reprezentate de versiunea Stepway.

Adaugă un comentariu