David Beckham este noul ambasador global al mărcii Maserati

David Beckham a devenit noul ambasador global al mărcii Maserati. Italienii îl consideră pe ‘Becks’ partenerul perfect pentru a-i însoți în următoarea etapă a călătoriei mărcii în secolul 21.

Odată cu semnarea contractului de brand ambassador, Beckham a primit cheile unui Maserati Levante Trofeo, cel mai performant SUV al mărcii italiene. Maserati Levante Trofeo are sub capotă un motor V8 ce asigură 580 de cai-putere și permite un sprint 0-100 km/h în 4,1 secunde și o  viteză maximă de 302 km/h. Agregatul are o cilindree de 3.799 centimetri cubi și este supraalimentat cu două turbosuflante, iar rezultatul este un cuplu maxim de 720 Nm între 2500 și 5000 rpm.

Ești fan Maserati? Uite unul în România care a aparținut lui Elton John

Pe lângă rezultatele sale sportive, David Beckham este un mare susținător al organizațiilor caritabile, motiv pentru care este și ambasador Unicef încă din 2005. La zece ani de când a devenit ambasador Unicef, Beckham a lansat alături de ei un program caritabil, 7 Fund, menit să ajute copiii din întreaga lume. Aceasta este doar una dintre inițiativele caritabile în care s-a implicat David Beckham de-a lungul anilor.

Beckham este în prezent președinte și co-proprietar al Inter Miami CF din SUA și co-proprietar al clubului Salford City din Regatul Unit. Pentru cei care nu sunt familiari cu David Robert Joseph Beckham, aflați că el a debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 17 ani pentru clubul Manchester United. Se întâmpla în 1992 și a ajuns să câștige de șase ori titlul Premier League alături de această formație, precum și alte competiții din acest sport.

Cu cât se vinde un Range Rover Designed for David Beckham’ condus chiar de fostul fotbalist

Beckham se poate mândri cu faptul că este primul fotbalist din Regatul Unit care a jucat în 100 de meciuri UEFA Champions League, al cărui titlu l-a câștigat împreună cu Manchester United în 1999.  Din cele peste 100 de meciuri în UCL, Beckham a reprezentat echipa Manchester United în 81 de apariții, pentru care a marcat 15 goluri.

Un Ferrari ce i-a aparținut lui Beckham a fost scos la licitație

Adaugă un comentariu