De-a râsu-plânsu’! Un poliţist din Moineşti a mers în misiune cu maşina tractată

Parcul auto al Poliției Române lasă de dorit. Cu toate acestea, ce s-a întâmplat la Moinești este demn de scenariul unui film de comedie.

Un om al legii din Moinești care mergea la un caz a fost nevoit să sune la 112 pentru că vehiculul s-a stricat. Cu toate acestea, bărbatul nu a găsit înțelegere la șefii săi care i-au spus să se descurce. Astfel, un amic de-al polițistului a tractat automobilul.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

“Cu maşina de poliţie stricată. Aşa se face intervenţia la 112, prin tractare”, a declarat omul legii. Acesta a adăugat: “Nu mai vrea să meargă că Ministerul asta de Interne numai hârburi ne trimite în teren şi ei stau numai cu maşini bengoase. Se plimbă aia mari la Bucureşti. Ele sunt trecute deja, trebuiau casate de 3 ani de zile”.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Și situația în țară este la fel de gravă. Viorel Şeicaru, Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie a declarat conform stirileprotv.ro: “Aceste maşini trosnesc din toate încheieturile. Parcul auto este învechit, cred că avem un deficit de 15 mii de maşini şi n-avem speranţe că în viitorul apropiat vor fi achiziţionate autospeciale”.

Foto: botosaninews.ro

Adaugă un comentariu