Noi detalii despre noua Skoda Scala: Avem o schiță cu interiorul

Skoda prezintă noi detalii legate de noua Skoda Scala, care va fi prezentat în curând. Schița interiorului ne confirmă existența afișajului Virtual Cockpit, iar liniile generale au fost inspirate de prototipul Vision RS.

Citește și:

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

În urmărirea Contelui Dracula

Se scumpește RCA!

Modificare majoră pentru Prima Mașină

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

Jantă de aluminiu sau de oțel?

 

Panoul de instrumente a fost complet redesenat și va fi în ton cu aspectul exterior al mașinii. Skoda se laudă cu cel mai mare ecran al unei unități media din segmentul compactelor. Display-ul măsoară 9.2 inchi și este poziționat sus, pentru a fi citit cu ușurință.

Interiorul va beneficia și de iluminare ambientală, cu lumină albă sau roșie. Tapițeria scaunelor, poate fi realizată, opțional, din microfibră fină. Spațiul interior este ajutat de ampatamentul de 2.649 de milimetri, care oferă un spațiu similar cu cel din Skoda Octavia pentru pasagerii din spate.

De asemenea, spațiul la cap pentru pasagerii din spate este de 982 de milimetri, iar portbagajul cu un volum de 467 de litri, sunt cele mai mari din segment. Capacitatea portbagajului poate fi extinsă până la 1.410 de litri, dacă se rabatează spătarul banchetei.

Noua Skoda Scala va beneficia de serviciul online Skoda Connect, care oferă opțiunea încuierii și descuierii mașinii cu ajutorul smartphoneului.

În ceea ce privește motorizările, noua Skoda Scala va avea propulsoare care vor asigura între 90 și 150 CP, totalizând cinci motoare în ofertă, care pot fi alimentate cu benzină, motorină sau gaz natural comprimat. Clienții vor putea opta pentru un șasiu sport care are amortizoare reglabile electric și mai multe moduri de rulare.

Evenimentul de lansare oficială noului model Skoda Scala va fi pe data de 6 decembrie 2018, în Tel Aviv, Israel.

Adaugă un comentariu