Electrificare la Opel: Ce modele vor primi versiuni electrice în 2020

Electrificarea va fi un fenomen la Opel începând cu 2019, când va demara o campanie de lansare de modele 100% electrice.

Primul dintre acestea va fi versiunea electrică a lui Corsa, urmată de Mokka X în varianta electrică și de Vivaro într-o versiune cu propulsie fără motoare cu ardere internă.

Citește și:

Dezastru la EuroNCAP: O stea pentru Jeep Wrangler și zero pentru Fiat Punto

Cifrele oficiale pentru Kia e-Niro erau eronate

Volkswagen renunță la motoarele cu ardere internă

Programul Rabla s-a încheiat

Kia Soul aduce schimbări majore

Craiova-Pitești – drum expres

Jeep Gladiator: Fratele pick-up al lui Wrangler!

Tot ce îți trebuie pentru a rula în siguranță pe drumurile României

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

 

Apoi, anul 2020 aduce la Opel în showroom-uri o variantă hibridă plug-in a lui Grandland X, așteptată să împartă platforma tehnică cu Peugeot 3008 GT Hybrid4. Versiunea hibridă plug-in a lui Grandland X va fi prezentată încă din 2019, dar abia în 2020 va fi în toate reprezentanțele producătorului german deținut în prezent de francezii de la PSA Peugeot-Citroen.

Dacă va fi preluat integral sistemul de propulsie al lui 3008 GT, modelul va avea un total de 300 CP și sistem de tracțiune integrală electrificat, obținut prin angrenarea roților spate de un motor electric, fără legătură mecanică cu motorul cu ardere internă de pe puntea față.

Anul 2019 marchează aniversarea a 120 de ani de existență ai companiei Opel. Astfel, în ofertă vor sosi mai multe modele în ediție specială pentru a celebra acest hotar. De la dotări mai multe, până la ornamente speciale, aceste modele ar trebui să ajungă în ofertă pe parcursul următoarelor luni.

Adaugă un comentariu