Grevă la Fiat: Muncitorii protestează în urma transferului lui Ronaldo

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a dus la o grevă la Fiat. Angajații sunt nemulțumiți că a fost decisă plata a 105 milioane de euro pentru a-l aduce pe CR7 la liderul Seriei A.

Apariția lui 3/12 HP, primul FIAT din istorie

Vestea vine de la un sindicat din Italia, care a manifestat în trecut nemulțumirea angajaților din producție cu privire la costul acestui transfer în locul unor bonificații salariale pentru angajați. Potrivit publicației Football-Italia, salariul lui Cristiano Ronaldo, împreună cu prețul transferului său, ar urma să fie achitate de concernul Exor, o companie la care familia Agnelli este acționar majoritar.

10 lucruri pe care nu le știai despre compania FIAT

În caz că nu vă sună cunoscut, familia Agnelii deține pachetul majoritar și la Grupul Fiat și la Ferrari, iar zvonurile anunță că Ronaldo ar urma să fie plătit printr-un contract de imagine cu marca din Torino.

Fiat 500X – Drăgălaș cu gabarit depășit

Între timp, salariații Fiat se plâng că lor li se spune că vremurile sunt grele și că sunt necesare măsuri de reducere a costurilor și alte strategii de creștere a veniturilor companiei, în timp ce noile modele sunt amânate.

Care sunt cele mai populare echipe de fotbal

Reprezentații angajaților Fiat Chrysler Automobiles spun că ar fi preferat ca producătorul de automobile să investească în dezvoltarea de modele noi în loc să sponsorizeze echipe de fotbal și jucători celebri. Salariații sunt de părere că nu este drept ca o singură persoană să primească milioane de euro, în timp ce ei și familiile lor să se străduiască să trăiască de la o lună la alta.

UE va lansa o procedură de infringement împotriva Italiei din cauza emisiilor automobilelor Fiat Chrysler

În tot acest timp, dezvoltarea de modele noi ar putea stimula vânzările și profiturile Fiat, în măsura în care acestea vor fi lansate cât de curând posibil și vor fi și competitive în raport cu rivalii de pe piață.

Nemulțumirile descrise mai sus i-au făcut pe angajații fabricii Fiat din Melfi, înscriși în uniunea sindicale di Base din Italia, să declare grevă timp de trei zile, între 15 și 17 iulie.

Fiat 500 sărbătorește venerabila vârstă de 60 de ani

Adaugă un comentariu