GT 43 va fi cel mai ieftin Mercedes-AMG GT cu patru portiere

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va avea o versiune mai temperată și totodată mai ieftină.

GT 43 are sub capotă un motor pe benzină cu șase cilindri în linie având o capacitate de 3.0 litri. De asemenea, producția modelelor GT 4-Door Coupe a început oficial în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Noul model va fi disponibil în Europa și va fi comercializat alături de versiunile GT 53 (435 CP) , GT 63 (585 CP) și GT 63 S (639 CP). GT 43 are o putere de 367 CP și un cuplu motor de 500 Nm. Suficient pentru a atinge o viteză maximă de 270 km/h și pentru a realiza un sprint 0-100 km/h în doar 4.9 secunde.

Mercedes-AMG GT 43 primește sistemul de tracțiune integrală 4Matic+ cu tot cu sistemul de distribuție variabilă a cuplului motor pe fiecare roată în parte. Puterea motorului este transmisă cu ajutorul unei cutii automate AMG Speedshift 9G cu 9 trepte. De asemenea, modelul va avea și funcția EQ Boost care oferă un plus de 22 CP și 250 NM pentru câteva momente.

Ca în cazul modelelor de top de la Mercedes și aici avem un sistem electric de 48V. Acest sistem de alimentare mai puternic are rolul de a alimenta sistemul EQ Boost, pe lângă anumite componente auxiliare.

Prețul noului Mercedes-AMG GT 43 începe de la 95.259 de euro în Germania, pe când GT 53, versiunea imediat urmatoare din gamă, pornește de la 109.182 euro. Primele exemplare vor fi livrate la începutul anului 2019.

Adaugă un comentariu