Hyundai i30 Fastback N debutează la Salonul Auto de la Paris

Hyundai i30 Fastback N, versiunea sportivă a acestei variante de caroserie din gama i30, se lansează oficial anul acesta la Salonul Auto de la Paris.

La standul coreenilor, intitulat 'Hyundai Motor Studio Paris', va mai fi prezentat și 'N Option', un pachet care cuprinde noi opțiuni pentru personalizarea modelului I30 N. Tot în cadrul acestui eveniment vor mai fi prezentate și modelele Kona Electric și Nexo. Standul Hyundai va fi împartit în trei zone distincte: 'Viitorul mobilității', 'Divizia de performanță' și 'Design'.

Citește și:

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

Jaguar Land Rover oferă o unitate multimedia pentru autoturismele clasice

Mercedes Vision Urbanetic: cum arată taxiul autonom al viitorului

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Primul marș al mașinilor eco din România

Aston Martin Rapide E se pregătește de debut!

 

Noul i30 Fastback N va fi cel de-al doilea model de performanță al acestui brand vândut in Europa, alaturi de i30 N. Americanii pot achiziționa, tot de la Hyundai, Veloster N, model care nu este încă disponibil în Europa. Toate modelele din gama N sunt echipate cu același motor de 2.0 litri turbo oferit în două versiuni; cea standard, care produce 250 CP și varianta Performance, care produce 275 CP.

Odată cu acest debut, două noi echipări vor fi disponibile pe i30. Acestea sunt 'N Option' și 'N Line' și contribuie la îmbunătățirea performanțelor precum și al aspectului modelului compact de la Hyundai.

'La ediția din acest an vom dezvălui noua strategie a mărcii, care are la bază trei elemente puternice: încredere, progres și performanță. Odată cu lansarea diviziei N, obiectivul nostru a fost de a adăuga valoare emoțională brandului. Gama de modele de înaltă performanță se extinde acum cu i30 Fastback N, care combină designul remarcabil al versiunii standard cu performanța și dinamismul i30 N', a declarat Andreas-Christoph Hofman, Vicepreședinte Marketing și Produs la Hyundai Motor Europa.

Tot la acest eveniment de prezentare, Hyundai expune conceptul 'Le Fil Rouge', care ne arată noua direcție de design. Tema 'Sendous Sportiness' a acestui concept va sta la baza dezvoltării tuturor modelelor noi de la Hyundai. Totodată, Hyundai Kona Electric si Nexo vor fi de asemenea prezente la eveniment pentru a aduce mobilitatea electrică mai aproape de consumatori.

Adaugă un comentariu