Jeep Wrangler, făcut praf pe o trecătoare montană (VIDEO)

Un Jeep Wrangler a căzut victimă traseului montan Black Bear, din Colorado, SUA. Din fericire nimeni nu a murit, însă o persoană este rănită grav.

Citește și:

Accident grav pe o autostrada din Chile: zeci de mașini s-au ciocnit (VIDEO)

Şoferul de siguranţă al unui vehicul autonom a fost condamnat pentru un accident

Cum să reduci riscul producerii unui accident când ești la volan

Off-road-ul este, pe cât de spectaculos, pe atât de riscant. Sigur, orice activitate în care-ți supui mașina unor solicitări puternice poate fi periculoasă. Uneori ai noroc să te oprești la timp, alteori lucrurile o iau la vale, la propriu.

Cum a fost și cazul acestui Jeep Wrangler, care s-a prăvălit pe trecătoarea montană Black Bear din Colorado, SUA. Conform mărturiilor celor aflați la fața locului, șoferul a oprit pentru a asista pe cineva cu manevrarea mașinii într-un viraj strâns. În ciuda faptului că a tras frâna de mână, mașina a luat-o la vale. Șoferul a încercat să urce în mașină și să o oprească apâsând frâna de picior, însă lucrurile au scăpat de sub control repede.

În mașină se mai aflau o femeie și doi căței. Nu știm când anume au reușit aceștia să iasă din mașină — sau când au fost aruncați din mașină —, însă în momentul surprins pe camera de bord al unui martor aflat la fața locului nu exista nimeni în mașină. Dacă ar fi fost, probabil că acum vorbeam de decese. Femeia a suferit răni la coloană și, conform medicilor, ar avea nevoie de cel puțin doi ani de recuperare.

Adaugă un comentariu