La Roșiorii de Vede, iarba răsare din asfaltul abia turnat

La Roșiorii de Vede, iarba răsare din asfaltul abia turnat. Nu orice fel de lucrare, ci chiar asfaltarea făcută de firma TelDrum, legată chiar și de procurorii DNA de președintele PSD, Liviu Dragnea. Reprezentanții administrației locale spun că iarba e atât de ‘rea’ încât trece chiar și prin asfalt!

SURPRIZĂ URIAŞĂ: ce maşină a primit Ion Țiriac de la Simona Halep

PANICĂ printre ŞOFERI: această lege ne poate lăsa oricând fără PERMIS!!!

Iarba a răsărit din găurile din asfalt, la Roșiorii de Vede. TelDrum, firma controlată de Liviu Dragnea, s-a ocupat de asfaltarea a cinci străzi din oraș, iar termenul limită e toamna acestui an. Pentru aceste lucrări, firma asociată lui Dragnea de procurorii DNA a câștigat 700.000 de lei, bani primiţi de la Ministerul Dezvoltării, prin programul PNDL.

Iată ce bolizi de sute de mii de euro are SIMONA HALEP în garaj! 

Lucrările par să fie în grafic, chiar dacă pe alocuri par să fie făcute în grabă. Pe strada Carpați, de exemplu, după ultimele ploi, insulițe de iarbă au răsărit din asfaltul abia turnat. La câțiva metri, au rămas buturugi și stâlpi de iluminat dezafectați, înconjurați de asfalt. Reprezentanții constructorului spun că lucrarea nu este terminată.

ŢEAPĂ URIAŞĂ! Nu cumpăra o maşină second din Germania dacă are aşa ceva în talon

În schimb, reprezentanții primăriei nu au nici o problemă cu oazele de verdeață neobișnuite. „Ce se întâmplă? Buruiana e buruiană. Rea. De-aia se și zice. Trece prin asfalt’ a declarat la DIGI24 primarul localității, Valerică Cârciumaru.

taguri
Adaugă un comentariu