Lamborghini Sian a primit încă o variantă Lego, la scară 1:1

Lamborghini Sian FKP 37 a primit o nouă machetă realizată de specialiștii de la Lego Technic. De data aceasta, vorbim de o machetă la scara 1:1.

În vara lui 2020, Lego dezvelea macheta unui Sian FKP 37 la scara 1:8, ce avea aproape 3.700 de piese. Asamblarea sa necesita atenție, experiență cu piesele lego și urmărirea instrucțiunilor. Dar o puteai face singur, dacă te concentrai și îți doreai foarte tare să completezi macheta și să ai o colecție și mai bogată de machete Lego Technic.

Idee de cadou: Dodge Chargerul lui Dom din Fast & Furious în varianta Lego

În cazul acestei machete la scară 1:1, lucrurile devin aproape imposibile pentru amatorii de Lego Technic. Nu de alta, dar vobim despre o machetă realizată din peste 400.000 de piese, iar construcția sa a necesitat 8.660 de ore de muncă din partea unei echipe formate din 15 specialiști. Au fost utilizate peste 154 de tipuri diferite de elemente Lego Technic, precum și câteva componente reale de Lamborghini, cum ar fi jantele din imaginile atașate acestui material. Dintre cele 154 de tipuri de piese Lego, 20 au fost dedicate lui Sian, deci nu ai nicio șansă să faci o asemenea creație în regie proprie.

Test de impact cu Porsche 911 și Bugatti Chiron. Motivul este unul serios (VIDEO)

Pe deasupra, specialiștii Lamborghini au aplicat vopseaua peste 'cărămizile' Lego și i-au aplicat și un strat de lac pentru protecție UV. Nivelul de detaliu al acestei machete este fascinant și include și blocuri de lumini funcționale. Masa totală este de 2.200 de kilograme, în timp ce lungimea este de 4.980 de milimetri, lățimea atinge 2.101 milimetri, iar înălțimea este de 1.133 milimetri.

Sfidează legile LEGO: bărbatul acesta a construit o Lancia Stratos din piesele unui Porsche 911

Fanii Lego pot urmări online această machetă și pot descoperi mai multe despre aceasta pe un portal dedicat, unde pot afla mai multe atât despre compania daneză, cât și despre Lamborghini.

Un Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat din piese Lego a ajuns în România

Adaugă un comentariu