Sfidează legile LEGO: bărbatul acesta a construit o Lancia Stratos din piesele unui Porsche 911

Un britanic pasionat de mașini, pe nume Ashley Winston, a sfidat legile LEGO printr-o improvizație uluitoare. Bărbatul a construit o Lancia Stratos folosind exclusiv piesele destinate unei machete de Porsche 911.

Gama LEGO Technic oferă pasionaților auto posibilitatea de a-și decora casa cu modele miniaturale ale unor mașini legendare. Corvette ZR1, Bugatti Chiron sau Aston Martin DB5 sunt doar câteva exemple. Totuși, un britanic pe nume Ashley Winston nu s-a mulțumit cu instrucțiunile furnizate de producătorul de jucării,

Având la dispoziție „cărămizile’ necesare pentru a construi un LEGO Porsche 911 GT3 RS, bărbatul a ignorat întreg tutorialul și s-a bazat pe propria imaginație pentru a asambla ceva total diferit: o Lancia Stratos Stradale HF!

 

Citește și:

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

Schimbări la polițele RCA

 

Evident, piesele nu pentru asta erau destinate. Probabil că designerul LEGO care a proiectat varianta de jucărie a lui Porsche 911 nu și-ar fi imaginat în veci că cineva îi poate rearanja opera într-un mod atât de creativ și de eficient.

2197 de piese au fost necesare pentru ca viziunea britanicului să devină realitate. Mândru (pe bună dreptate) de realizarea lui, Winston a redactat un tutorial destinat celor interesați să-i reconstituie pașii. 598 de etape trebuie urmate, în total, pentru ca Porsche 911 să se transforme în Lancia Stratos. Ghidul DIY are 193 de pagini și costă 17 dolari (71 de lei). Mai multe detalii sunt disponibile pe profilul de Twitter al britanicului.

Pasionații de LEGO și de mașini mai pot arunca o privire peste gama Speed Champions, din care pot achiziționa o miniatură McLaren Senna, la un preț de 67.000 de ori mai mic decât al autoturismului adevărat.

 

Sursa foto: captură ecran twitter.com/TheCarGuru

Adaugă un comentariu