Lancia a lansat un nou model, dar nu este o mașină

Lancia a lansat un nou Ypsilon, dar cel mai nou produs al mărcii italiene nu este un autoturism.

Mai precis, numele complet al celui mai recent lansat produs cu roți de la Lancia este Ypsilon e-Scooter și este o trotinetă eletrică. Are roți de opt inchi, un cadru din aluminiu și prezintă lumini LED față și spate. Pentru un plus de portabilitate, aceasta poate fi pliată pentru a încăpea în portbagajul unui automobil.

Cod Rutier 2021: noi propuneri de restricții pentru pietoni, bicicliști și utilizatorii de trotinete

Lancia Ypsilon e-scooter are un motor electric de 250 de wați putere și este gândit drept o soluție de transport urban pentru cei care parchează la periferia unui oraș și au nevoie să se deplaseze mai repede decât simplul mers pe jos pentru ultimii kilometri ai traseului lor. Odată sosiți la destinație, utilizatorii pot încărca trotineta direct de la o priză standard de 220V.

Seat lansează o trotinetă electrică: eXS

Trotineta electrică de la Lancia are o autonomie de până la 18 kilometri cu o încărcare completă și costă 299 de euro la dealerii autorizați ai mărcii. Cei care o cumpără vor putea să aleagă între două nuanțe: Maryne și auriu. În cazul în care nu aveți niciun dealer Lancia în apropiere – ceea ce ar fi de înțeles, aflați că veți putea comanda online această trotinetă electrică.

Trotineta electrică Lancia este realizată cu sprijinul celor de la MT Distribution, iar creatorii săi afirmă că este o soluție completă și sustenabilă pentru mobilitatea urbană.

Hyundai a prezentat o trotinetă electrică pliabilă

Vestea bună pentru fanii înfocați ai mărcii Lancia este că marca italiană va renaște sub umbrela Stellantis pe parcursul următorului decceniu. În anul 2024 ar fi programată lansarea unei noi generații Ypsilon, dar ar trebui să vedem și alte noi modele până atunci.

Audi prezintă trotineta electrică e-tron Scooter. Poate fi manevrată cu o singură mână

În ciuda faptului că Lancia se mai vinde doar în Italia de câțiva ani buni și are un singur model în ofertă, Ypsilon, aceasta are deja 22.783 de unități livrate în primele cinci luni ale acestui an. Ypsilon este și cel de-al doilea cel mai bine vândut automobil nou din Italia în această perioadă.

Surpriză de proporții: Lancia a întrecut Alfa Romeo la vânzări în Europa

Adaugă un comentariu